Östra Kreta

Som all har förstått redan har jag ingen tid över att skriva på denna blogg. Våra liv har varit alldeles för händelsefulla med upplevelser och socialt umgänge som orsakat denna tidsbrist. Vi mår himla bra trots att vi förväntade oss mera av vädret. Inte för att det är dåligt men för att det lätt blir lite kyligt på kvällen och så blåser det lite friskt ibland. Men idag har Stina badat igen och nu har vi tappat räkningen. Badvattnet håller nästan 20 grader.

Jag kommer att fylla på här så småningom, när inspiration och tid finns.

En kommentar till “Östra Kreta”

  1. Det absolut viktigaste är att ni mår bra och att ni har kommit till ert delmål – skrivandet får vi ta del av när er anda kommer på!
    Njut vidare!
    /LisBooMax
    OS. Inget vidare vårväder härhemma så ni missar inget…..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *